Skovshoved Idrætsforening Én gang skovser - altid skovser

Indmeldelse i Skovshoved IF - Fodbold

1. Klik på 'LOG IND' i topmenuen.

2. Klik øverst til højre på ’Opret profil’ og opret dig selv eller den spiller der skal indmeldes.

3. Klik på ’Holdtilmelding’ og vælg det hold du eller dit barn skal tilmeldes. Først når du er tilmeldt et hold er du eller dit barn blevet medlem i SIF. -Såfremt du eller dit barn tidligere har spillet i en anden klub, skal du under "bemærkninger" ved indmeldelsen anføre dette, og i hvilken klub det drejer sig om, så sørger SIF for at indhente det obligatoriske spillercertifikat via DBU.

4. Betal ved at klikke på kontingentbeløbet.

5. Accepter betalingsbetingelserne og betal med dit Visakort/MasterCard.

Nu har du betalt Grundkontingent for resten af året, spiller dit barn på et hold fra U7-U17, skal du endvidere tilmeldes Afdelingskontigentet:

6. Klik på ’Holdtilmelding’ og vælg Afdelingskontingent og fortsæt som under holdtilmelding.

SIF FodboldKrøyersvej 5 A2930 KlampenborgTlf. 39450184Email: skovser@skovser.dk