Skovshoved Idrætsforening Én gang skovser - altid skovser

Følg Skovshoved Fodbold på:
- afdelingens egen hjemmeside.
- afdelingens Facebook-profil.

Ny i SIF-Fodbold?

Det er her du melder dig ind i SIF. Dette skal dog først ske efter at du har været i kontakt med SIF-fodbolds kontor fodbold@skovser.dk

Du opretter dig, tilmelder dig et hold og betaler dit kontingent på denne måde:

1. Klik  på Log in og Opret profil og opret dig eller dit barn

2. Klik på Holdtilmelding og vælg det hold, du skal tilmeldes. Først når du eller dit barn er tilmeldt et hold, er medlemskabet registreret.

3. Betal ved at klikke på Tilmeld

4. Alle spillere fra U8 til U17 skal endvidere tilmeldes Afdelingskontingent Ungdom. Dette gøres også under Holdtilmelding

5. Accepter betalingsbetingelserne og betal med dit betalingskort, dvs. Dankort, Visakort eller Mastercard

Primo kalenderåret får du en mail og en sms, som fortæller dig, at det er tid til kontingentbetaling for året. Du har nu 10 dage til at reagere telefonisk eller sende en mail til kontoret, hvis du ikke vil fortsætte medlemskabet. Gør du ikke noget, trækkes kontingentet automatisk på dit betalingskortkort, når de 10 dage er gået.

Hvis du ikke har adgang til en computer eller ikke har et betalingskort, skal du kontakte foreningens kontor på telefon er 39450184 eller på mail fodbold@skovser.dk.

Det er ikke mere muligt at betale kontingent via girokort eller Betalingsservice.

SIF FodboldKrøyersvej 5 A2930 KlampenborgTlf. 39450184Email: skovser@skovser.dk